LP1 LP2 LP3 UHP FP RB

RidgeBow's Embo of Canello

 [ Gallery 1 ]    [ Gallery 2 ]    [ Gallery 3 ]

Opdateret 05-05-2008

Embo's hjemmeside: www.working-ridgeback.dk

Stambogsnavn RidgeBow's Embo of Canello
Kaldenavn: Embo
Ejer Alexandra Claudius Nielsen
Opdrætter RidgeBow's - Bitte & Sven Stjärnfeldt
Fødselsdato: 04.06.2001
HD-status A (fri)
Albuer: A (fri)
Mentaltestet: Ja  -  skudfast
Højde: 68,5 cm
Vægt: 40 kg
Farve: Rødhvede
Derfor blev det Embo

Stort set siden jeg engang hørte om "en eller anden" ridgeback på sjælland som gjorde det rigtig godt i DcH's C-klasse har jeg forsøgt at følge i hvad Embo og Alexandra sådan alt har gået og bedrevet :-)

Embo er en super sød og meget smuk hanhund. Særligt hans super røde farvet, smukke kattepoter, og lange frie bevægelser er ting jeg håber han vil give videre til hvalpe, men mest af alt, så håber jeg på arbejdsvillige hvalpe, med helt fantastisk temperament som Embo og J'Adore har.

Embo træner både Nordisk spor & eftersøgning, lydighed, schweiss spor, samt nok næsten alt andet man overhovedet kan finde på. Embo har bestået LP1 og LP2 med første præmie, og indtil videre LP3 med 2. præmie nogle gange, men er helt sikker på 1. præmien - og også lydighedschampionatet ligger og venter på Embo og Alexandra næste år. Embo har endvidere bestået UHP (udholdenhedsprøve, 20 km) samt FP (færdselsprøve). Embo klarede sig i 2005 så fortrinlig i DcH's C-klasse at han kvalificerede sig til Danmarks Mesterskaberne. Dette har kun ganske få RR's gjort før ham, nok faktisk kun "Jiba" - J'Adore oldefar på moders moders side.

Den 24. Juni betod Embo som stolt nybart far DKK's LP3 :-)

 

 

 

Billeder af Embo & J'Adore HER